O nama

Atelje arhitekture je projektantski studio nastao 2009. godine u Podgorici. Pružamo usluge izrade glavnih projekata arhitekture, uređenja terena i enterijera, izradu i reviziju tehnicke dokumentacije i stručni građevinski nadzor. Pored toga bavimo se i izvodjenjem građevinsko zanatskih radova i opremanjem enterijera.
Naš tim ima za cilj da korisnicima usluga učini prostor boljim i ljepsim, baveci se praktičnom arhitekturom, odgovarajući stvarnim potrebama i zeljama klijenta.
Ono čemu dajemo prioritet, je svakako konverzacija sa klijentom. Vase potrebe su fundamentalne za postavku dizajna, u smislu da se zelja klijenta tretira kao polazište za koncept.
Kroz dobar dijalog između arhitekte i klijenta, izgrađenog prostora i prirode, stvaramo objekte koji se stapaju sa ambijentom u nedjeljivu cjelinu.
Zato je naša intencija pri projektovanju otvaranje objekta ka prirodi, cineći neprimjetnim prelaz izmedju unutrasnjeg i spljašnjeg prostora, eksterijera i enterijera, uvlačeći prirodu u objekat , gdje se sve granice brišu.
Nas cilj je da stvaramo prostor stavljajući se u ulogu budućih korisnika prostora, kroz posmatranje i osluskivanje njihovih potreba, darujemo ŽIVOT tom prostoru.